Filo tešlos krepšeliai su krevetėmis ir mangų salsa
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis

Ingredientai
-
krevetės300 g
-
FILO tešla3 vnt.
-
avokadas2 vnt.
-
mangas2 vnt.
-
svogūnas2 vnt.
-
aitrioji paprika1 vnt.
-
fasuota kalendra15 g
-
žalioji citrina1 vnt.
-
alyvuogių aliejuspatepimui
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 9 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Pasiruoškite keksiukų kepimo formeles.
Filo tešlą sukarpykite kvadratais.
Patepkite tešlos kvadratus aliejumi.
Tešlos kvadratus sudėkite į keksiukų kepimo formeles.
aukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę su ventiliatoriumi, kepkite apie 10–12 minučių, kol tešla taps auksinės spalvos.
Krevetes išvirkite, kaip nurodyta instrukcijoje ant pakuotės, nuimkite kiautus.
Dubenyje sumaišykite kubeliais supjaustytus mangus, svogūnus, aitriąją papriką, kapotas kalendras. Pašlakstykite žaliosios citrinos sultimis.