Alyvuogių mirkalas

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Alyvuogių mirkalas

Ingredientai

  • Juodosios alyvuogės be kauliukų
     150 g
  • žaliosios alyvuogės be kauliukų
     150 g
  • alyvuogių aliejus
     120 ml
  • česnakas
     2 skiltelė (-ės)
  • kaparėliai
     2 šaukštas (-ai)
  • kietasis sūris
     3 šaukštas (-ai)
  • raudonėliai KOTANYI
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • fasuotas rozmarinas
     1 vnt.
  • fasuotas čiobrelis
     2 vnt.
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Česnaką susmulkinkite. Nuo rozmarino ir čiobrelių šakelių nuimkite lapelius ir sukapokite.
Alyvuoges, česnaką, kaparėlius, sūrį, raudonėlį sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite.
Suberkite rozmarinus, čiobrelius, pagardinkite druska ir pipirais. Mirkalą išmaišykite ir patiekite prie sūrių.

Panašūs receptai

Fetos padažas

20min • Lengvas
Kotryna Remeikaitė
Ko nors skanaus

Marinuota feta

20min • Lengvas
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).