Mėsa jūsų iškyloms!

Ar jau užuodi kepamos mėsos kvapą? Supjaustyti, marinuoti, sultingi šašlyko gabalėliai – pavykęs jūsų iškylos akcentas.

Rekomenduojame kepti:

Grilyje

Kepti grilyje apie 20–25min.

Orkaitėje

Kepti orkaitėje 170–180°C apie 25–30min.

Paruošti „Rimi“ virtuvės šefų:

Sausai marinuotas kiaulienos sprandinės šašlykas „Graikiškas“

Sausai marinuotas kiaulienos sprandinės šašlykas. Marinato sudedamosios dalys – česnakas, kmynai, imbieras.

Gruziniškas kiaulienos sprandinės šašlykas

 Kiaulienos sprandinės šašlykas marinuojamas naudojant balto vyno actą ir įvairias žoleles.

Kiaulienos kumpio šašlykas krienų marinate

Kiaulienos kumpio šašlykas marinuotas naudojant krienų ir burokų marinatą.

Kiaulienos mentės šašlykas

Kiaulienos mentės šašlykas marinuotas naudojant svogūnus, pipirus, česnaką ir raudonėlį.

Jautienos šašlykas

Jautienos kumpio šašlykas marinuotas naudojant raudonas rūkytas saldžias paprikas, kalendrą ir baziliką.

Viščiukų šlaunelių šašlykas „Tabaka“

Viščiukų šlaunelių šalykas marinuojamas naudojant balto vyno actą ir įvairias žoleles.

Pikantiškas kalakutų šlaunelių šašlykas

Kalakutų šlaunelės marinuotos naudojant česnaką, pipirus, garstyčias ir baziliką.

Viščiukų filė šašlykas

Viščiukų filė gabaliukai marinuoti sviesto skonio marinate su čiobreliu ir mairūnu.

Kalakutų filė šašlykas

Kalakutų filė gabaliukai marinuoti naudojant petražoles, salierą, baziliką ir raudonėlį.

Ant grilio čirškiname viską!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.