Mėsa jūsų iškyloms!
Ar jau užuodi kepamos mėsos kvapą? Supjaustyti, marinuoti, sultingi šašlyko gabalėliai – pavykęs jūsų iškylos akcentas.
Ar jau užuodi kepamos mėsos kvapą? Supjaustyti, marinuoti, sultingi šašlyko gabalėliai – pavykęs jūsų iškylos akcentas.
Kepti grilyje apie 20–25min.
Kepti orkaitėje 170–180°C apie 25–30min.
Sausai marinuotas kiaulienos sprandinės šašlykas „Graikiškas“
Sausai marinuotas kiaulienos sprandinės šašlykas. Marinato sudedamosios dalys – česnakas, kmynai, imbieras.
Gruziniškas kiaulienos sprandinės šašlykas
Kiaulienos sprandinės šašlykas marinuojamas naudojant balto vyno actą ir įvairias žoleles.
Kiaulienos kumpio šašlykas krienų marinate
Kiaulienos kumpio šašlykas marinuotas naudojant krienų ir burokų marinatą.
Kiaulienos mentės šašlykas
Kiaulienos mentės šašlykas marinuotas naudojant svogūnus, pipirus, česnaką ir raudonėlį.
Jautienos šašlykas
Jautienos kumpio šašlykas marinuotas naudojant raudonas rūkytas saldžias paprikas, kalendrą ir baziliką.
Viščiukų šlaunelių šašlykas „Tabaka“
Viščiukų šlaunelių šalykas marinuojamas naudojant balto vyno actą ir įvairias žoleles.
Pikantiškas kalakutų šlaunelių šašlykas
Kalakutų šlaunelės marinuotos naudojant česnaką, pipirus, garstyčias ir baziliką.
Viščiukų filė šašlykas
Viščiukų filė gabaliukai marinuoti sviesto skonio marinate su čiobreliu ir mairūnu.
Kalakutų filė šašlykas
Kalakutų filė gabaliukai marinuoti naudojant petražoles, salierą, baziliką ir raudonėlį.