Paukštieną ant žarijų!
Ant iešmų arba grotelių, o tada – ant žarijų. Marinuota sultinga vištiena – pavykęs jūsų iškylos akcentas.
Ant iešmų arba grotelių, o tada – ant žarijų. Marinuota sultinga vištiena – pavykęs jūsų iškylos akcentas.
Kepti grilyje apie 20–25min.
Kepti orkaitėje 170–180°C apie 25–30min.
Viščiukų sparneliai „Rytietiški“
Viščiukų sparneliai rytietiškame – saldžiarūgščiame marinate.
Viščiukų sparneliai „Medus ir garstyčios“
Viščiukų sparneliai marinuoti naudojant medaus ir garstyčių marinatą.
Viščiukų šlaunelės laukinių česnakų marinate
Viščiukų šlaunelės be kaulo marinuotos naudojant česnako marinatą.
Viščiukų blauzdelės laukinių česnakų marinate
Viščiukų blauzdelės marinuotos naudojant česnako marinatą.
Viščiukų blauzdelės „Medus ir garstyčios“
Viščiukų blauzdelės marinuotos naudojant medaus ir garstyčių marinatą.
Viščiukų šlaunelės „Texas“
Viščiukų šlaunelės marinuotos naudojant čili pipirus, muskatą ir karį.
Viščiukų šlaunelės braziliškame marinate
Viščiukų šlaunelės be kaulo marinuotos naudojant kavą ir pipirus.
Viščiukų blauzdelės graikiniame marinate
Viščiukų blauzdelės be sąnario marinuotos naudojant svogūnus, baziliką, salierus ir raudonėlį.
Viščiukų filė šašlykas
Viščiukų filė gabaliukai marinuoti sviesto skonio marinate su čiobreliu ir mairūnu.
Kalakutų filė šašlykas
Kalakutų filė gabaliukai marinuoti naudojant petražoles, salierą, baziliką ir raudonėlį.
Viščiukų šlaunelių šašlykas „Tabaka“
Viščiukų šlaunelių šalykas marinuojamas naudojant balto vyno actą ir įvairias žoleles.
Viščiukų šlaunelių šašlykas „Tabaka“
Viščiukų šlaunelių šalykas marinuojamas naudojant balto vyno actą ir įvairias žoleles.
Pikantiškas kalakutų šlaunelių šašlykas
Kalakutų šlaunelės marinuotos naudojant česnaką, pipirus, garstyčias ir baziliką.
Pikantiškas kalakutų šlaunelių šašlykas
Kalakutų šlaunelės marinuotos naudojant česnaką, pipirus, garstyčias ir baziliką.