Paukštiena

Paukštieną ant žarijų!

Ant iešmų arba grotelių, o tada – ant žarijų. Marinuota sultinga vištiena – pavykęs jūsų iškylos akcentas.

Rekomenduojame kepti:

Grilyje

Kepti grilyje apie 20–25min.

Orkaitėje

Kepti orkaitėje 170–180°C apie 25–30min.

Paruošta „Rimi“ virtuvės šefų:

Viščiukų sparneliai „Rytietiški“

Viščiukų sparneliai rytietiškame – saldžiarūgščiame marinate.

Viščiukų sparneliai „Medus ir garstyčios“

Viščiukų sparneliai marinuoti naudojant medaus ir garstyčių marinatą.
 

Viščiukų šlaunelės laukinių česnakų marinate

Viščiukų šlaunelės be kaulo marinuotos naudojant česnako marinatą.

Viščiukų blauzdelės laukinių česnakų marinate

Viščiukų blauzdelės marinuotos naudojant česnako marinatą.

Viščiukų  blauzdelės „Medus ir garstyčios“

Viščiukų blauzdelės marinuotos naudojant medaus ir garstyčių marinatą.

Viščiukų šlaunelės „Texas“

Viščiukų šlaunelės marinuotos naudojant čili pipirus, muskatą ir karį.

Viščiukų šlaunelės braziliškame marinate

Viščiukų šlaunelės be kaulo marinuotos naudojant kavą ir pipirus.

Viščiukų blauzdelės graikiniame marinate

Viščiukų blauzdelės be sąnario marinuotos naudojant svogūnus, baziliką, salierus ir raudonėlį.

Viščiukų filė šašlykas

Viščiukų filė gabaliukai marinuoti sviesto skonio marinate su čiobreliu ir mairūnu.

Kalakutų filė šašlykas

Kalakutų filė gabaliukai marinuoti naudojant petražoles, salierą, baziliką ir raudonėlį.

Viščiukų šlaunelių šašlykas „Tabaka“

Viščiukų šlaunelių šalykas marinuojamas naudojant balto vyno actą ir įvairias žoleles.

Viščiukų šlaunelių šašlykas „Tabaka“

Viščiukų šlaunelių šalykas marinuojamas naudojant balto vyno actą ir įvairias žoleles.

Pikantiškas kalakutų šlaunelių šašlykas

Kalakutų šlaunelės marinuotos naudojant česnaką, pipirus, garstyčias ir baziliką.

Pikantiškas kalakutų šlaunelių šašlykas

Kalakutų šlaunelės marinuotos naudojant česnaką, pipirus, garstyčias ir baziliką.

Ant grilio čirškiname viską!