0
0,00 €
Pasirinkti laiką

MĖGAUKIS LEDAIS SU -50 % NUOLAIDA

Ledų? Atvešim! 🛻 Prisikrauk pilną šaldiklį, nes Tik „Rimi“ elektroninėje parduotuvėje valgomiesiems ledams gegužę ir visą vasarą taikoma net 50 % nuolaida! 🔥 Užsisakyk ir mėgaukis mėgstamais skoniais perpus pigiau!
🍦 Peržiūrėti visą ledų asortimentą 🍦

Pasiūlymas galioja 2024 05 01–2024 08 31 „Rimi“ e. parduotuvėje, perkant su „Mano Rimi“ kortele. Nuolaida netaikoma ledo kubeliams, „Rimi Basic“, „Vikis“ prekių ženklo prekėms, akcinėms ir išpardavimo prekėms. Nuolaidos nesumuojamos.

Šalta kava su ledais – „Affogato“

Išbandyk puikų gaivinantį desertą, kurį paragavus skonis nuneš į pačią Italiją. Jam prireiks vos dviejų ingredientų ir 2 min tavo laiko!

Skaityti receptą ir įsidėti į krepšelį

Išbandyk gardžius privačios etiketės ledus! 😋

Daugiau pasiūlymų

Ledai vafliniuose kūgeliuose

Daugiau pasiūlymų

Bananų duona su ledais

Nelaukite ypatingos progos – nustebinkite šeimą tobulu desertu! Gardi ir lengvai pagaminama bananų duona, į kurios tešlą dedami ir vaniliniai ledai, nustebins kiekvieną. Išbandykite šį receptą savo namų virtuvėje jau šiandien!

Skaityti receptą ir įsidėti į krepšelį

Šerbetas, sorbetas ir vaisių ledai

Daugiau pasiūlymų

Veganiški braškių ledai su kokosų pienu

Pagaminta veganams, skanu visiems!
Tik iš augalinės kilmės produktų pagaminti ledai sparčiai populiarėja. Jei susigundėte, pakeiskite įprastą pieną į sojų, migdolų ar kokosų. Skonis maloniai nustebins!

Skaityti receptą ir įsidėti į krepšelį

Gal ledų kokteilio?🥤

Priedai prie ledų

Ką verta žinoti gaminant ledus iš vaisių ir uogų?

Kokius vaisius ar uogas pasirinkti?

Jei svarstote, kokius natūralius ingredientus pasirinkti – pagalvokite, ar iš jų išeitų uogienė, ar džemas. Braškės, mėlynės, slyvos, vynuogės, persikai, juos sutrynus, yra vidutiniškai tiršti, todėl tiks geriausiai. Taip pat labai svarbu, kad uogos ar vaisiai būtų geros formos – prinokę, kvapnūs, švelnūs. Tik iš tokiomis savybėmis pasižyminčių gamtos gėrybių pagaminti ledai pasižymės geru skoniu.

Naudoti šviežius ar virtus?

Ryškiausius ir sodriausius skonius jūsų ledams suteiks švieži vaisiai ir uogos. Tačiau kai kuriuos kietesnius verta trumpai pavirti vandenyje ant nedidelės kaitros, kad truputį suminkštėtų ir būtų tinkami ruošti ledams. Labai svarbu per daug nekaitinti ir nevirti per ilgai, nes galite sugadinti pagrindinius ingredientus.

Pjaustyti ar trinti?

Tiek šviežius, tiek apdorotus vaisius ir uogas rekomenduojame dėti į trintuvą ir trinti ne mažiau 30 sekundžių. Gausite šilkinės tekstūros masę. Supylę ją į smulkų sietelį, atskirsite nereikalingas sėklas, stambius gabaliukus ir kitus likučius. Jums liks švelni tyrė, iš kurios padaryti ledai bus vientiso skonio ir mažiau apledėję.

Mano paskyra

Pradžia Pristatymas
0 0,00 €