0
0,00 €
Pasirinkti laiką

TIK INTERNETU! LEDAI SU -50 % NUOLAIDA🍦

Tik „Rimi“ e. parduotuvėje visiems ledams nuo gegužės ir visą vasarą – net 50 % nuolaida! 🔥 Užsisakyk ir mėgaukis mėgstamais skoniais perpus pigiau!
🍦 Peržiūrėti visą ledų asortimentą 🍦

Pasiūlymas galioja 2025 05 01–08 31 „Rimi“ e. parduotuvėje valgomiesiems ledams perkant su „Mano Rimi“ kortele. Nuolaida netaikoma ledo kubeliams, raudonais kainoženkliais pažymėtoms prekėms, „Vikis“ ženklo prekėms bei ledams, kuriems taikoma kita akcija ar išpardavimas. Pasiūlymas galioja ir verslo klientams.

Ledų naujienos. Ar jau ragavai? 🤤

Daugiau pasiūlymų

Paragauk RIMI privačios etiketės ledų! 😋

Daugiau pasiūlymų

Ledai vafliniuose kūgeliuose

Daugiau pasiūlymų

Šalta kava su ledais – „Affogato“

Išbandyk puikų gaivinantį desertą, kurį paragavus skonis nuneš į pačią Italiją. Jam prireiks vos dviejų ingredientų ir 2 min tavo laiko!

Skaityti receptą ir įsidėti į krepšelį

Ledai-sumuštiniai, ledai-batonėliai

Daugiau pasiūlymų

Šerbetas, sorbetas ir vaisių ledai

Daugiau pasiūlymų

Veganiški braškių ledai su kokosų pienu

Pagaminta veganams, skanu visiems!
Tik iš augalinės kilmės produktų pagaminti ledai sparčiai populiarėja. Jei susigundėte, pakeiskite įprastą pieną į sojų, migdolų ar kokosų. Skonis maloniai nustebins!

Skaityti receptą ir įsidėti į krepšelį

Gal ledų kokteilio?🥤

Priedai prie ledų

Ką verta žinoti gaminant ledus iš vaisių ir uogų?

Kokius vaisius ar uogas pasirinkti?

Jei svarstote, kokius natūralius ingredientus pasirinkti – pagalvokite, ar iš jų išeitų uogienė, ar džemas. Braškės, mėlynės, slyvos, vynuogės, persikai, juos sutrynus, yra vidutiniškai tiršti, todėl tiks geriausiai. Taip pat labai svarbu, kad uogos ar vaisiai būtų geros formos – prinokę, kvapnūs, švelnūs. Tik iš tokiomis savybėmis pasižyminčių gamtos gėrybių pagaminti ledai pasižymės geru skoniu.

Naudoti šviežius ar virtus?

Ryškiausius ir sodriausius skonius jūsų ledams suteiks švieži vaisiai ir uogos. Tačiau kai kuriuos kietesnius verta trumpai pavirti vandenyje ant nedidelės kaitros, kad truputį suminkštėtų ir būtų tinkami ruošti ledams. Labai svarbu per daug nekaitinti ir nevirti per ilgai, nes galite sugadinti pagrindinius ingredientus.

Pjaustyti ar trinti?

Tiek šviežius, tiek apdorotus vaisius ir uogas rekomenduojame dėti į trintuvą ir trinti ne mažiau 30 sekundžių. Gausite šilkinės tekstūros masę. Supylę ją į smulkų sietelį, atskirsite nereikalingas sėklas, stambius gabaliukus ir kitus likučius. Jums liks švelni tyrė, iš kurios padaryti ledai bus vientiso skonio ir mažiau apledėję.

Mano paskyra

Pradžia Pristatymas
0 0,00 €