0
0,00 €

MĖGAUKIS LEDAIS SU -50 % NUOLAIDA

Gal ledų? Paragauk visų! Tik „Rimi“ elektroninėje parduotuvėje visą vasarą valgomiesiems ledams net 50 % nuolaida! Išsirink mėgstamiausius ir mėgaukis vasaros skoniais perpus pigiau! Peržiūrėti visą ledų asortimentą.

Pasiūlymas galioja 2023 06 01–2023 08 31 „Rimi“ e. parduotuvėje, perkant su „Mano Rimi“ kortele. Nuolaida netaikoma „Vikis“ prekių ženklo prekėms, akcinėms ir išpardavimo prekėms, prekėms, pažymėtomis „Verta pirkti“ ir kitais specialių pasiūlymų ženklais, prekėms, kurioms taikoma dviguba kainodara.

Ledai – nuostabus vasaros pasirinkimas!

Jeigu reikėtų išrinkti vieną patiekalą, be kurio neįsivaizduojama vasara, daugelis nesudvejotų ir iškart pasirinktų ledus. Meilė jiems atsiranda ankstyvoje vaikystėje ir dažnu atveju niekada nesibaigia. Turbūt ne veltui žinomas Argentinos rašytojas Jorge Luisas Borgesas gyvenimo saulėlydyje yra parašęs: „Jei tik galėčiau gyventi iš naujo, valgyčiau mažiau pupelių ir daugiau ledų.“

Šalčiausios naujienos

Naminiai abrikosų ir medaus ledai

Puikus pasirinkimas karštai vasarai.
Naminių ledų neatsisakytų nei didesnis, nei mažesnis smaližius. Nelaukite ypatingos progos – nustebinkite šeimą tobulu desertu!

Išbandykite šį receptą savo namų virtuvėje jau šiandien!

Skaityti receptą ir įsidėti į krepšelį

Lengva dalintis

Ledai vafliniuose puodeliuose

Ką verta žinoti gaminant ledus iš vaisių ir uogų?

Kokius vaisius ar uogas pasirinkti?

Jei svarstote, kokius natūralius ingredientus pasirinkti – pagalvokite, ar iš jų išeitų uogienė, ar džemas. Braškės, mėlynės, slyvos, vynuogės, persikai, juos sutrynus, yra vidutiniškai tiršti, todėl tiks geriausiai. Taip pat labai svarbu, kad uogos ar vaisiai būtų geros formos – prinokę, kvapnūs, švelnūs. Tik iš tokiomis savybėmis pasižyminčių gamtos gėrybių pagaminti ledai pasižymės geru skoniu.

Naudoti šviežius ar virtus?

Ryškiausius ir sodriausius skonius jūsų ledams suteiks švieži vaisiai ir uogos. Tačiau kai kuriuos kietesnius verta trumpai pavirti vandenyje ant nedidelės kaitros, kad truputį suminkštėtų ir būtų tinkami ruošti ledams. Labai svarbu per daug nekaitinti ir nevirti per ilgai, nes galite sugadinti pagrindinius ingredientus.

Pjaustyti ar trinti?

Tiek šviežius, tiek apdorotus vaisius ir uogas rekomenduojame dėti į trintuvą ir trinti ne mažiau 30 sekundžių. Gausite šilkinės tekstūros masę. Supylę ją į smulkų sietelį, atskirsite nereikalingas sėklas, stambius gabaliukus ir kitus likučius. Jums liks švelni tyrė, iš kurios padaryti ledai bus vientiso skonio ir mažiau apledėję.

Ledai vafliniuose kūgeliuose

Šerbetas, sorbetas ir vaisių ledai

Šilauogių ir bananų šerbetas

Atrodo, lyg ką tik iš miško nuskinta...
Šerbetas ir granita – mažiau riebūs, lengvesnio aromato ledai. Tačiau miško gėrybės jų skoniui suteikia ryškaus sodrumo.

Skaityti receptą ir įsidėti į krepšelį

Ledai ant pagaliuko

Jogurtiniai ledai

Veganiški braškių ledai su kokosų pienu

Pagaminta veganams, skanu visiems!
Tik iš augalinės kilmės produktų pagaminti ledai sparčiai populiarėja. Jei susigundėte, pakeiskite įprastą pieną į sojų, migdolų ar kokosų. Skonis maloniai nustebins!

Skaityti receptą ir įsidėti į krepšelį

Ledai BE

Ledai dėžutėse

Priedai prie ledų

Vaisiai ir uogos

Viskas ledų kokteiliams

Mano paskyra

Pradžia Pristatymas
0 0,00 €