Pikantiškas salsvas padažas

  • Gaminimas 50min
  • Vidutinis
Pikantiškas salsvas padažas

Ingredientai

  • trinti pomidorai
     250 g
  • šviežios datulės
     150 g
  • svogūnas
     1 vnt.
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • balzaminis actas
     3 šaukštas (-ai)
  • Vorčesterio padažas
     1 šaukštas (-ai)
  • druska
     

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Iš datulių išimkite kauliukus.
Sudėkite visus padažo produktus į puodą, pamaišykite, užvirinkite. Sumažinkite kaitrą ir troškinkite apie 10 minučių. Išvirtą padažą sukrėskite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite, kol gausite vientisą konsistenciją.

Panašūs receptai

Pipirinis padažas

30min • Vidutinis

„Bearnaise“ padažas

30min • Vidutinis

Barbekiu padažas

30min • Vidutinis

Daržovių fajita

30min • Lengvas
Patiekalas
Tipas
Pagrindinis ingridientas
Speciali dieta
Pasaulio virtuvė