Pernakt brinkinta avižinė košė su šilauogėmis ir avietėmis

  • Gaminimas 1h
  • Lengvas
Pernakt brinkinta avižinė košė su šilauogėmis ir avietėmis

Ingredientai

  • avietės
     60 g
  • šilauogės
     60 g
  • augalinis gėrimas
     150 ml
  • klevų sirupas
     1 šaukštas (-ai)
  • avižiniai dribsniai
     50 g
  • ispaninių šalavijų sėklos
     1 šaukštelis (-iai)

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pusę avižinių dribsnių sumaišykite su šalavijų sėklomis ir suberkite į stiklainį.
Viršuje užberkite pusę uogų.
Vėl berkite sluoksnį avižinių dribsnių ir šalavijų sėklų mišinio.
Užberkite likusias uogas.
Užpilkite klevų sirupu ir tada augaliniu pienu.
Stiklainį užsukite ir palikite nakčiai bent 5 valandoms šaltai. Skanaus.

Panašūs receptai

Japoniška MISO sriuba

35min • Lengvas
Patiekalas
Tipas
Pagrindinis ingridientas
Speciali dieta
Pasaulio virtuvė