Pernakt brinkinta avižinė košė su šilauogėmis ir avietėmis

  • Gaminimas 1h
  • Lengvas
Pernakt brinkinta avižinė košė su šilauogėmis ir avietėmis

Ingredientai

  • avietės
     60 g
  • šilauogės
     60 g
  • augalinis gėrimas
     150 ml
  • klevų sirupas
     1 šaukštas (-ai)
  • avižiniai dribsniai
     50 g
  • ispaninių šalavijų sėklos
     1 šaukštelis (-iai)

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pusę avižinių dribsnių sumaišykite su šalavijų sėklomis ir suberkite į stiklainį.
Viršuje užberkite pusę uogų.
Vėl berkite sluoksnį avižinių dribsnių ir šalavijų sėklų mišinio.
Užberkite likusias uogas.
Užpilkite klevų sirupu ir tada augaliniu pienu.
Stiklainį užsukite ir palikite nakčiai bent 5 valandoms šaltai. Skanaus.

Panašūs receptai

Bruknių uogienė

30min • Lengvas

„Pinokio“ tortas

1h • Vidutinis

Aviečių šerbetas

1h 30min • Vidutinis
Patiekalas
Tipas
Pagrindinis ingridientas
Speciali dieta
Pasaulio virtuvė
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).