Lašišos, keptos folijoje ant grilio

  • Gaminimas 40min
  • Lengvas
Lašišos, keptos folijoje ant grilio

Ingredientai

  • ZIGMAS lašišų filė česnakiniame padaže
     680 g
  • smidrai
     450 g
  • ananasas
     0.5 vnt.
  • pankolis
     1 vnt.
  • špinatai
     100 g
  • citrina
     1 vnt.
  • aliejus
     3 šaukštas (-ai)
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Smidrus nuplikę verdančiu vandeniu perliekite lediniu vandeniu.
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, suberkite susmulkintą česnaką, pakepkite 30 sekundžių, suberkite pjaustytą plonais šiaudeliais pankolį ir pakepkite apie 2 minutes, kol suminkštės. Suberkite špinatus, sumaišykite su keptais pankoliais, pagardinkite druska, pipirais ir nuimkite nuo kaitros.
Ant aliuminio folijos lapo dėkite kepimo popieriaus lapą. Kepimo popieriaus centre dėkite kepto pankolio ir špinatų mišinį, ant jų – pjaustytus ananasus, valgomuosius smidrus, lašišų filė. Aliuminio folijos kraštus užlankstykite taip, kad liktų tik mažas apie 2–3 cm tarpelis, kad išeitų garai. Dėkite foliją su valgomaisiais smidrais ir lašišų filė ant įkaitintų grotelių. Kepkite apie 20 minučių.

Panašūs receptai

„Buffalo“ dešrainis

35min • Lengvas

„Čikagos“ dešrainis

30min • Lengvas

Prancūziškas dešrainis

30min • Lengvas
Patiekalas
Tipas
Pagrindinis ingridientas
Speciali dieta
Pasaulio virtuvė