Griliuje keptų paprikų salotos

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis
Griliuje keptų paprikų salotos

Ingredientai

Ingredientai

  • paprika
     2 vnt.
  • svogūnas
     1 vnt.
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • petražolės
     1 ryšulėlis (-iai)
  • vyno actas
     1 šaukštas (-ai)
  • aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • aitrieji pipiras
     1 vnt.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išimkite iš paprikų sėklas, jas kepkite griliuje kol apkeps išorė. Atvėsinkite ir nulupkite degėsius.

Nulupkite ir supjaustykite svogūną plonais žiedais. Susmulkinkite česnaką. Smulkiai supjaustykite čili pipirą. Tada susmulkinkite petražoles.

Supjaustykite keptas griliuje paprikas į keturias dalis. Sumaišykite jas su čili pipiru, svogūnu, česnaku, petražolėmis. Apipilkite actu ir aliejumi. Pagardinkite druska ir pipirais.

Panašūs receptai

Daržovių šašlykas

30min • Lengvas

„Buffalo“ dešrainis

35min • Lengvas

„Čikagos“ dešrainis

30min • Lengvas
Patiekalas
Tipas
Pagrindinis ingridientas
Speciali dieta
Pasaulio virtuvė