Afrikietiški geltonieji ryžiai

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Afrikietiški geltonieji ryžiai

Ingredientai

  • basmati ryžiai
     200 g
  • aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • rudasis cukrus
     0.5 šaukštas (-ai)
  • ciberžolės
     1 šaukštelis (-iai)
  • razinos
     2 šaukštas (-ai)
  • vanduo
     500 ml

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Ryžius gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu. Nuplautus ryžius suberkite į puodą su aliejumi, cukrumi, ciberžole ir razinomis. Supilkite vandenį, išmaišykite, dėkite puodą ant kaitros, užvirkite, sumažinkite kaitrą, puodą uždenkite ir pavirkite, kol vanduo susigers – apie 10 minučių. Prieš patiekdami į stalą ryžius išmaišykite.

Panašūs receptai

Marinuota feta

20min • Lengvas

Veganiška krembriulė

20min • Vidutinis
Patiekalas
Tipas
Pagrindinis ingridientas
Speciali dieta
Pasaulio virtuvė
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).