Vištos krūtinėlės suktinukai su kaparėliais, alyvuogėmis ir džiovintais pomidorais

  • Paruošimas 20min ,  Gaminimas 20min
  • Lengvas

Ingredientai

Patiekalo ingredientai:

  • vištos krūtinėlė
     240 g
  • piprai
      pagal skonį
  • aliejus (mėsai pašlakstyti)
      šlakelis (-iai)
  • raudonosios paprikos milteliai
     0,25 arbat. šaukštelis (-iai)
  • kapoti švieži rozmarinai
     0,25 arbat. šaukštelis (-iai)

Įdaro ingredientai:

  • saulėje džiovinti pomidorai
     3 vnt.
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • žalios ir juodos alyvuogės be kauliukų
     50 g
  • kaparėliai
     20 g
  • aliejus (nuo saulėje džiovintų pomidorų)
     1 valg. šaukštas (-ai)

Garnyro ingredientai:

  • Jūsų mėgstamos daržovės ar ryžiai
     

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Smulkiai supjaustykite saulėje džiovintus pomidorus ir česnakus.

Sumaišykite visus įdaro ingredientus ir susmulkinkite smulkintuvu iki vientisos masės.

Vištos krūtinėles supjaustykite išilgai į 3–4 dalis. Kad kepsneliai būtų dar plonesni, galite pamušti virtuviniu plaktuku.

Išmuštą filė iš visų pusių pabarstykite pipirais.

Ant jų tolygiai paskirstykite įdarą, susukite ir keliose vietose sukabinkite dantų krapštukais.

Suktinukus pašlakstykite aliejumi, apibarstykite paprikos milteliais, rozmarinais ir pašaukite į iki 175 C 0C įkaitintą orkaitę 20 min.

Kol mėsa kepa, paruoškite savo mėgstamą garnyrą iš įvairių daržovių ar ryžių.

1 patarimas. Vištos krūtinėles galite įpjauti taip, kad jose susidarytų tarsi kišenės. Į jas sudėkite įdarą, o kraštus persmeikite dantų krapštukais.

2 patarimas. Įdarui galite naudoti mocarelą.

Įvertink, kaip tau patiko receptas *::recipes.rated_title

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.