Vištienos ir imbiero sultinys su lakštiniais ir grybais

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Vištienos ir imbiero sultinys su lakštiniais ir grybais

Ingredientai

Ingredientai

  • pievagrybiai
     200 g
  • mažos morkos
     200 g
  • šviežias tarkuotas imbieras
     2 šaukštas (-ai)
  • viščiukų broilerių filė
     600 g
  • mėta
      ryšulėlis
  • anakardžių riešutai
     100 g
  • ridikėliai
      ryšulėlis
  • ryžių makaronai
     125 g
  • vištienos sultinys (vanduo ir sultinio kubelis arba koncentruotas sultinys)
      1 L.
  • sojoų pupelės
     250 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Supjaustykite pievagrybius. Morkas supjaustykite išilgai. Imbierą nulupkite ir sutarkuokite. Vištieną supjaustykite šiaudeliais.

Stambiai supjaustykite mėtų lapelius ir riešutus. Ridikėlius nuplaukite ir supjaustykite perpus.

Lakštinius išvirkite vadovaudamiesi instrukcija ant pakuotės.

Užvirinkite sultinį ir imbierą dideliame puode. Pridėkite vištienos, pievagrybių ir morkų ir virkite ant silpnos ugnies apytiksliai 5 minutes.

Pridėkite lakštinių ir sojos pupelių ir palikite, kad jie sušiltų.

Patiekite sultinį su mėtomis, ridikėliais ir anakardžių riešutais.

Panašūs receptai

Vištienos sriuba

1h 30min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė