Veganiški triufeliai

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 15min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • šviežios datulių be kauliukų (geriau ekologiškos)
     250 g
  • 20 % riebumo kakavos milteliai
     6 valg. šaukštas (-ai)
  • nerafinuotas kokosų aliejus
     4 valg. šaukštas (-ai)
  • vanilinis cukrus
     2 arbat. šaukštelis (-iai)
  • 20 % riebumo kakavos milteliai (apvoliojimui)
     6 valg. šaukštas (-ai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 20 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

 Į virtuvinį kombainą sudėkite visus ingredientus ir sutrinkite iki vientisos masės. Masę perdėkite į dubenėlį.

Užsimovę vienkartines sąlyčiui su maistu tinkamas pirštines suformuokite maždaug 20–25 rutuliukus. Juos apvoliokite kakavoje. Ir paruošta!
 

Patarimas: suformuotus rutuliukus galite apvolioti smulkiai sukapotuose riešutuose arba migdolų ar kokosų drožlėse.

Patarimas: triufelius galite laikyti šaldymo kameroje 1 mėnesį.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!