Veganiškas šokoladinis desertas
-
Paruošimas 2h , Gaminimas 15min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
„Rimi Planet“ kokosų aliejus200 g
-
„I love eco“ riešutų sviestas200 g
-
„I love eco“ kakava200 g
-
Klevų sirupas100 g
Papuošimui:
-
Pistacijų riešutai50 g
Instrukcijos
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Kepimo popieriumi išklokite formą.
Nedideliame inde sumaišykite kokosų aliejų, riešutų sviestą, klevų sirupą ir druską.
Šildykite masę vidutiniame karštyje, tik neleiskite užvirti.
Kai masė taps minkšta ir tiršta, supilkite į paruoštą formą.
Palikite šaldytuve bent 2 val. sustingti. Apibarstykite pistacijų riešutais ar uogomis.
Patiekite, kai sustings. Jei liks – laikykite šaltai!
Panašūs receptai
Pagrindinis ingridientas
Kiauliena
Jautiena
Aviena
Triušiena
Paukštiena
Žuvis ir jūros gėrybės
Miltiniai patiekalai
Makaronai