Troškinta triušiena su makaronais

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 1h 40min
  • Vidutinis

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • triušio
     1 vnt.
  • rapsų aliejaus
     100 g
  • salierų kotų
     2 vnt.
  • morkų
     2 vnt.
  • raudonųjų svogūnų
     2 vnt.
  • česnako
     4 skiltelė (-ės)
  • daržovių sultinio
     500 ml
  • pomidorų padažo
     500 g
  • laurų lapų
     2 vnt.
  • šviežių raudonėlių
     1 šakelė (-ės)
  • šviežių čiobrelių
     1 šakelė (-ės)
  • žalių alyvuogių
     100 g
  • jūros druskos
     ą žiupsnelis (-iai)
  • pipirų
     ą žiupsnelis (-iai)
  • makaronų
     ą kg
  • petražolių
     1 šakelė (-ės)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų, sudėkite gabalėliais supjaustytą triušį ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sumeskite nuvalytus ir kubeliais supjaustytus svogūnus, česnakus, morkas, salierų kotus ir kepkite apie 10 minučių.

Suverskite pomidorų padažą, alyvuoges, paskaninkite druska, pipirais ir žolelėmis. Į puodą dėkite triušį, supilkite keptas daržoves. Šaukite puodą į orkaitę, įkaitintą iki 180 °C laipsnių. Kepkite apie 1,5 valandos.

Troškintą triušieną patiekite su virtais makaronais, papuoškite petražolėmis.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.