Triušienos ir kopūstų troškinys su vynuogėmis

  • Paruošimas 30min ,  Gaminimas 40min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • alyvuogių aliejus
     4 valg. šaukštas (-ai)
  • triušiena
     1 kg
  • kopūstas
     1 vnt.
  • baltasis svogūnas
     1 vnt.
  • morkos
     1 vnt.
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • lauro lapai
     2 vnt.
  • šalavijai
      keletas
  • vynuogių sultys
     120 ml
  • besėklės vynuogės
     200 g
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

 Įkaitinkite didelį puodą su aliejumi, apkepkite triušiienos gabalėlius ant silpnos kaitros apie 10 min. Suberkite kubeliais supjaustytą svogūną, sutarkuotą morką, česnaką, sukapotus šalavijus, susmulkintą kopūstą. 

Pagardinkite druska ir pipirais. Pamaišykite ir kepkite apie 10 min. Supilkite sultis, įpilkite vandens, kad apsemtų produktus, ir uždengę puodą troškinkite triušieną apie 30–35 min. 

Į troškinį suberkite vynuoges. Pamaišykite ir patroškinkite apie 10 min. su pusiau atidengtu dangčiu, kad išgaruotų šiek tiek vandens.
 

Patarimas. Į troškinį galite įdėti 1 šaukštą medaus. Medus paryškins troškinio skonį.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Panašūs receptai

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.