Trinta pomidorų sriuba su kesadilijomis

  • Paruošimas 20min ,  Gaminimas 30min
  • Vidutinis

Ingredientai

Ingredientai sriubai

  • svogūnas
     1 vnt.
  • morkos
     1 vnt.
  • bulvės
     1 vnt.
  • aliejus
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • pomidorų pasta
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • smulkinti pomidorai
     500 g
  • daržovių sultinys
     2 kubelis (-iai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Ingredientai kesadilijoms

  • kukurūzai
     150 g
  • tortilijos paplotėliai
     8 lakštas (-ai)
  • sūris
     2 stiklinė (-ės)
  • kuminas
     1 arbat. šaukštelis (-iai)
  • aliejus
     1 valg. šaukštas (-ai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nulupkite ir supjaustykite svogūną, morką ir bulvę. Kepkite daržoves gilioje keptuvėje. Sudėkite pomidorų pastą ir šiek tiek viską dar pakepkite. Supilkite pomidorus, tris stiklines vandens, įmeskite sultinio kubelius. Virkite 15 min.

Nupilkite kukurūzus. Ant vieno tortilijos lakšto paskleiskite šiek tiek kukurūzų, apibarstykite tarkuotu sūriu ir pagardinkite kuminu. Ant viršaus uždėkite kitą tortilijos lakštą ir kepkite pašlakstytoje aliejumi keptuvėje abi puses. Patiekdami supjaustykite trikampėliais.

Prieš patiekiant pomidorų sriubą rekomenduojama sutrinti maisto trintuvu. Pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite su nacho traškučiais ir kesadilijomis.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!