„Taco“ su lašiša

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 15min
  • Lengvas

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • kumino
     1 arbat. šaukštelis (-iai)
  • paprikos miltelių
     1 arbat. šaukštelis (-iai)
  • druskos
     0.5 arbat. šaukštelis (-iai)
  • pipirų
     2 ml
  • 4 lašišos filė gabaliukų
     500 g
  • konservuotų kukurūzų
     340 g
  • pomidorų
     2 vnt.
  • agurko
     0.5 vnt.
  • Iceberg salotų
     0.5 gūžė (-ės)
  • avokadų
     2 vnt.
  • natūralaus jogurto (ar grietinės)
     150 ml
  • tarkuoto čederio sūrio
     150 g
  • pilno grūdo tortilijų
     8 vnt.

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įkaitinkite orkaitę iki 150°C temperatūros. Sumaišykite prieskonius ir įtrinkite šį mišinį į lašišą, įdėkite žuvį į karščiui atsparų indą.

Kepkite žuvį orkaitės viduryje 10-15 minučių.

Nupilkite skystį nuo kukurūzų. Pomidorus supjaustykite kubeliais, o agurką – juostelėmis.

Salotas supjaustykite dideliais gabaliukais arba šiaudeliais. Avokadus perpjaukite per pusę ir išimkite iš jų kauliukus. Atskirkite avokadų minkštimą ir supjaustykite jį griežinėliais.

Sudėkite lašišą ir kitas sudedamąsias dalis ant tortilijų.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.