Suvožtinis su tofu

  • Paruošimas 30min ,  Gaminimas 30min
  • Lengvas

Ingredientai

Patiekalui reikės:

  • Mėsainio bandelės
     2 vnt.
  • Sojų gaminys ,,Tofu“
     300 g
  • Česnakas
     2 skiltelė (-ės)
  • Padažas ,,Hoisin“
     2 arbat. šaukštelis (-iai)
  • Sezamų aliejus
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • Raudonosios paprikos
     1 vnt.
  • Raudonasis svogūnas
     0,25 vnt.
  • Špinatai ,,Baby“
     30 g
  • Daigai
     20 g

Riešutų padažui reikės:

  • Kepinti žemės riešutai
     45 g
  • Padažas ,,Hoisin"
     120 g
  • Tarkuotas imbieras
     1 arbat. šaukštelis (-iai)
  • Vanduo
     60 ml

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Papriką apkepkite ant grilio iki juodumo. Įdėkite į plastikinį maišelį, palaikykite 5 minutes ir pašalinkite apskrudusią odelę. Išimkite sėklytes ir supjaustykite į keturias dalis.

Pasigaminkite riešutų padažą. Išvardytus produktus sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės.

Tofu supjaustykite riekelėmis. Dubenyje sumaišykite kapotas česnako skilteles, sezamų aliejų, „Hoisin“ padažą. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite tofu iš abiejų pusių po 2 min. Supilkite pasigamintą marinatą į keptuvę ir pavartę tofu riekeles nuimkite nuo kaitros.

Bandeles perpjaukite per pusę, pakepinkite orkaitėje arba skrudintuvėje. Darykite suvožtinį. Ant vienos bandelės puselės dėkite špinatų, riešutų padažo, apkepto tofu, paprikos, vėl tofu, raudonojo svogūno griežinėlių, daigų ir užbaikite uždedami kitą bandelės pusę ant viršaus.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.