Sumuštiniai su garinta menke ir papaja

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 15min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • Duona be gliuteno Cereale
     4 riekelė (-ės)
  • Papaja
     120 g
  • Pomidorai
     2 vnt.
  • Ramen salotų lapai
      pagal skonį
  • Svogūnas Shallot
     1 vnt.
  • Menkės filė
     400 g
  • Žaliosioji citrina
     0,5 vnt.
  • Medus
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • Alyvuogių aliejus
     3 valg. šaukštas (-ai)
  • Aitrioji raudonoji paprika
      pagal skonį
  • Česnako laiškai
     4 vnt.
  • Juodieji pipirai
      pagal skonį
  • Jūros druska
      pagal skonį

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Į dubenėlį išspauskite žaliosios citrinos sultis. Papają supjaustykite mažais kubeliais.

Paruoštus papajos gabaliukus sumaišykite su žaliųjų citrinų sultimis, medumi, 1 arbatiniu šaukšteliu alyvuogių aliejaus ir keliais griežinėliais aitriosios raudonosios paprikos. Pagal skonį pasūdykite jūros druska.

Salotas Ramen ir pomidorus gerai nuplaukite, apdžiovinkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Svogūną shallot nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Paruoštą papajų masę sumaišykite su svogūnais ir padažu.Salotas Ramen ir pomidorus gerai nuplaukite, apdžiovinkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Svogūną shallot nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Paruoštą papajų masę sumaišykite su svogūnais ir padažu.

Menkę supjaustykite į 4 dalis. Žuvį pabarstykite druska bei pipirais ir garinkite arba virkite puode mažame kiekyje vandens apie 8 minutes. Tada išimkite žuvį iš puodo ir kol kas atidėkite į šalį.

Duoną paskrudinkite skrudintuvu. Ant duonos riekelių išskleiskite salotų lapus, dėkite pomidorų griežinėlius, šiek tiek papajų mišinio, o ant viršaus – paruoštus žuvies gabaliukus. Papuoškite uždėdami kelis česnako laiškus.

Pastaba: galite naudoti 8 duonos be gliuteno Cereale riekeles – tada suformuokite suvožtinius.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.