Sluoksniuotas uogų ir špinatų glotnutis

  • Paruošimas 5min ,  Gaminimas 2min
  • Lengvas

Ingredientai

Raudonojo sluoksnio ingredientai:

  • uogų mišinys. Tinka braškės, gervuogės, mėlynės, avietės
     250 g
  • šaldytos vyšnios
     100 g
  • medus (neprivaloma)
     1 valg. šaukštas (-ai)

Žalio sluoksnio ingredientai:

  • špinatai
     100 g
  • šviežia mėta
     3 lapas (-ai)
  • bananas
     1 vnt.
  • avokadas
     0,5 vnt.
  • žalia citrina
     0,5 vnt.
  • vanduo
     250 ml

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pagaminkite raudonąjį sluoksnį. Elektriniu trintuvu iki vientisos masės sutrinkite uogas ir medų.

Supilkite į taures ar puodelius.

Pagaminkite žaliąjį sluoksnį. Bananą supjaustykite griežinėliais ir užšaldykite. Avokadą supjaustykite kubeliais. Išspauskite citrinos sultis. Elektriniu trintuvu sutrinkite visus žaliojo sluoksnio ingredientus iki vientisos masės.

Supilkite į puodelius ant raudonojo sluoksnio. Papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.

Patarimas. Jei norite, kad žaliasis sluoksnis būtų tirštesnis, pilkite mažiau vandens.

Jei norite, kad jis būtų skystesnis, įpilkite daugiau vandens.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.