Šilauogių ir avižinių dribsnių „naktinė“ košė pusryčiams

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 5min
  • Lengvas

Ingredientai

Patiekalui reikės:

  • šviežių šilauogių
     100 g
  • greitai paruošiamų avižinių dribsnių
     200 g
  • „chia“ sėklų
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • nesaldinto migdolų (arba jūsų mėgstamo) pieno
     750 ml
  • klevų sirupo arba jūsų pasirinkto saldiklio
     3 valg. šaukštas (-ai)
  • mėtų lapelių, migdolų ar karijų riešutų papuošimui
     

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Avižinius dribsnius, chia sėklas, migdolų pieną ir klevų sirupą supilkite į didelį dubenį. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite į stiklainius (2/3 tūrio), uždenkite dangteliais ir palikite šaldytuve per naktį.

Ryte įmaišykite šilauogių, keletą uogų palikite papuošti.

Papuoškite mėtų lapeliais, uogomis arba susmulkintais riešutais. Patiekite.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.