Šilauogių ir avižinių dribsnių „naktinė“ košė pusryčiams

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 5min
  • Lengvas

Ingredientai

Patiekalui reikės:

  • šviežių šilauogių
     100 g
  • greitai paruošiamų avižinių dribsnių
     200 g
  • „chia“ sėklų
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • nesaldinto migdolų (arba jūsų mėgstamo) pieno
     750 ml
  • klevų sirupo arba jūsų pasirinkto saldiklio
     3 valg. šaukštas (-ai)
  • mėtų lapelių, migdolų ar karijų riešutų papuošimui
     

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Avižinius dribsnius, chia sėklas, migdolų pieną ir klevų sirupą supilkite į didelį dubenį. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite į stiklainius (2/3 tūrio), uždenkite dangteliais ir palikite šaldytuve per naktį.

Ryte įmaišykite šilauogių, keletą uogų palikite papuošti.

Papuoškite mėtų lapeliais, uogomis arba susmulkintais riešutais. Patiekite.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!