Šilauogių ir avižinių dribsnių „naktinė“ košė pusryčiams

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Šilauogių ir avižinių dribsnių „naktinė“ košė pusryčiams

Ingredientai

Ingredientai:

  • šilauogės
     100 g
  • greitai paruošiami avižiniai dribsniai
     200 g
  • ispaninių šalavijų („chia“) sėklos
     2 šaukštas (-ai)
  • nesaldintas migdolų gėrimas
     750 ml
  • klevų sirupas
     3 šaukštas (-ai)
  • mėtų lapeliai, migdolai ar karijų riešutai papuošimui
     50 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Avižinius dribsnius, chia sėklas, migdolų gėrimą (arba Jūsų mėgstamą) ir klevų sirupą supilkite į didelį dubenį. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite į stiklainius (2/3 tūrio), uždenkite dangteliais ir palikite šaldytuve per naktį.

Ryte įmaišykite šilauogių, keletą uogų palikite papuošti.

Papuoškite mėtų lapeliais, uogomis arba susmulkintais riešutais. Patiekite.

Panašūs receptai

Varškėčiai

20min • Lengvas

Bandelės su avietėmis

2h 30min • Lengvas

Manų kruopų košė

15min • Lengvas