Šalta sriuba Tartor

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 10min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • Raugintos pasukos, 0,5 proc. rieb.
     1 l
  • Ilgavaisis agurkas
     1 vnt.
  • Švieži krapai
     25 g
  • Graikiniai riešutai
     100 g
  • Česnakas
     2 skiltelė (-ės)
  • Alyvuogių aliejus
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Agurką nulupkite ir supjaustykite plonais šiaudeliais, sudėkite į didelį dubenį arba puodą.

Susmulkinkite krapus ir taip pat sudėkite į dubenį. Sutrinkite graikinius riešutus (iki trupinių) ir suberkite juos į dubenį su agurkais ir krapais.

Susmulkinkite česnako skilteles ir sudėkite į tą patį dubenį. Įpilkite alyvuogių aliejaus, supilkite pasukas. Viską gerai išmaišykite. Įberkite druskos pagal skonį.

Prieš patiekdami papuoškite šviežių krapų šakele (-ėmis) ir graikinių riešutų puselėmis.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.