Salotų laiveliai su barbekiu vištiena

  • Paruošimas 20min ,  Gaminimas 20min
  • Vidutinis

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • Žaliųjų salotų „COSBERG RIMI“
     2 gūžė (-ės)
  • Vištienos krūtinėlių
     2 vnt.
  • Rapsų aliejaus
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • Barbekiu padažo
     150 g
  • Druskos
     
  • Pipirų
     
  • Perplautų ir nusausintų konservuotų juodųjų pupelių „I love eco“
     230 g
  • Konservuotų kukurūzų (be skysčio)
     285 g
  • Raudonosios paprikos, supjaustytos kubeliais
     1 vnt.
  • Susmulkintos kalendros
     2 valg. šaukštas (-ai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pasiruoškite salotas nupjaukite gūžių kotus ir atskirkite lapelius taip, kad liktų „laiveliai“. Atsirinkite vidutinio dydžio lapus, kitus panaudokite kitems patiekalms ruošti.

Vištienos krūtinėles pabarstykite druska bei pipirais. Patepkite aliejumi. Kepkite grilyje ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, apversdami kita puse, prabėgus pusei laiko, t. y. po 5 minučių. Pastaba: galima kepti ir grill keptuvėje.

Supjaustykite vištieną nedideliais kubeliais. Mažame dubenėlyje sumaišykite vištieną su barbekiu padažu. Padažo dėkite pagal skonį.

Į kiekvieną salotos lapą įdėkite po 1 šaukštą konservuotų juodųjų pupelių ir 1 šaukštą konservuotų kukurūzų.

Ant viršaus dėkite 2–3 šaukštus paruoštos vištienos.

Pagardinkite susmulkinta raudonąja paprika, kalendra ir patiekite.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.