Salotos su ožkos pieno sūriu, avokadais, šilauogėmis ir sorų kruopomis

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 10min
  • Lengvas

Ingredientai

Salotoms:

  • avokadai
     2 vnt.
  • sorų kruopos
     250 g
  • salotų rinkinys „Tripple Reviera“
     150 g
  • šilauogės
     200 g
  • šviežias ožkos pieno sūris
     125 g

Ingredientai padažui:

  • citrinos sultys
     0,5 vnt.
  • garstyčios
     1 arbat. šaukštelis (-iai)
  • aliejus
     4 valg. šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Soras užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 5 minutes. Vandenį nupilkite, perplaukite po tekančiu vandeniu, vėl užpilkite vandeniu ir virkite ant silpnos kaitros apie 20 minučių. Išvirtas sorų kruopas išpilkite ant kiaurasamčio.

 Avokadus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Sūrį supjaustykite griežinėliais. Į dubenį sukrėskite sorų kruopas, dėkite salotų mišinį, šilauoges, avokadus, ožkos sūrį. Patiekalą pagardinkite padažu.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!