Rudieji ryžiai su vištiena ir krevetėmis

  • Gaminimas 35min
  • Vidutinis

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

Ingredientai:

  • alyvuogių aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • viščiukų broilerių filė
     400 g
  • mėsos prieskoniai
     1 šaukštelis (-iai)
  • ananasas
     0.25 vnt.
  • mangas
     1 vnt.
  • nuluptos krevetės
     250 g
  • nevirti rudieji ryžiai
     125 g
  • žalieji žirneliai
     100 g
  • sultinys
     750 ml

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Kepkite vištieną alyvuogių aliejuje su mėsos prieskoniais.

Sudėkite ananasą, mangą, krevetes,

Suberkite ryžius, žaliuosius žirnelius. Užpilkite viską sultiniu.

Puodą dėkite į orkaitę ir kepkite 180 °C karštyje 25 min.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Šventinis kalakutas

4h • Vidutinis