Raudonųjų svogūnų ir apelsinų inidiškas padažas su gvazdikėliais ir imbieru

  • Paruošimas 20min ,  Gaminimas 3h
  • Vidutinis

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • obuoliai
     3 vnt.
  • raudonieji svogūnai
     2 vnt.
  • tarkuoto šviežio imbiero
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • rudojo cukraus
     50 g
  • raudonojo vyno acto
     50 ml
  • vandens
     50 ml
  • maltų gvazdikėlių
     1 žiupsnelis (-iai)
  • druska
      pagal skonį
  • laiškinių česnakų
     0.5 ryšulėlis (-iai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nulupkite obuolius, išimkite iš jų sėklas ir supjaustykite kubeliais. Nulupkite svogūnus ir nuskuskite imbierą, supjaustykite svogūnus ir sutarkuokite imbierą.

Užvirinkite rudąjį cukrų, actą ir vandenį. Pridėkite obuolių kubelius ir virkite ant mažos ugnies 5 minutes uždengę dangteliu. Sudėkite svogūnus, gvazdikėlius ir imbierą, sumaišykite ir užvirinkite. Palikite virti keletą minučių ir pagardinkite druska.

Palikite čatnį atvėsti, o po to įdėkite jį į šaldytuvą ne mažiau kaip vienai parai, kad jis būtų pilnai paruoštas.

Patiekti su: Supjaustykite laiškinius česnakus ir pabarstykite jais čatnį.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.