Prosciuto Crudo su salierais, pankoliais ir mandarinais

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 15min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • Kiaulės kumpis Prosciutto Crudo
     240 g
  • Saliero stiebas
     2 vnt.
  • Pankolis
     1 vnt.
  • Mandarinas
     4 vnt.
  • Alyvuogių aliejus
     3 valg. šaukštas (-ai)
  • Apelsinas (sultims)
     1 vnt.

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nulupkite mandarinų žievelę, mandarinus supjaustykite griežinėliais.

Iš avokadų aliejaus ir apelsino sulčių sumaišykite užpilą.

Pankolį ir saliero stiebus supjaustykite labai plonais griežinėliais. Panardinkite juos į šaltą vandenį su šlakeliu citrinos sulčių, kad jų krašteliai neimtų ruduoti.

Apdžiovinę salierus ir pankolius, lėkštėje sumaišykite juos su užpilu. Ant viršaus dėkite kiaulė s kumpio Prosciutto Crudo griežinėlius, šalia išdėliokite mandarinų griežinėlius.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!