Prosciuto Crudo su salierais, pankoliais ir mandarinais

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 15min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • Kiaulės kumpis Prosciutto Crudo
     240 g
  • Saliero stiebas
     2 vnt.
  • Pankolis
     1 vnt.
  • Mandarinas
     4 vnt.
  • Alyvuogių aliejus
     3 valg. šaukštas (-ai)
  • Apelsinas (sultims)
     1 vnt.

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nulupkite mandarinų žievelę, mandarinus supjaustykite griežinėliais.

Iš avokadų aliejaus ir apelsino sulčių sumaišykite užpilą.

Pankolį ir saliero stiebus supjaustykite labai plonais griežinėliais. Panardinkite juos į šaltą vandenį su šlakeliu citrinos sulčių, kad jų krašteliai neimtų ruduoti.

Apdžiovinę salierus ir pankolius, lėkštėje sumaišykite juos su užpilu. Ant viršaus dėkite kiaulė s kumpio Prosciutto Crudo griežinėlius, šalia išdėliokite mandarinų griežinėlius.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.