Pica su kepta paprika, pievagrybiais ir pomidorais

  • Paruošimas 25min ,  Gaminimas 20min
  • Vidutinis

Ingredientai

Ingredientai

  • raudona paprika
     1 vnt.
  • geltona paprika
     1 vnt.
  • alyvuogių aliejus
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • vyšniniai pomidorai
     10 vnt.
  • pievagrybiai
     10 vnt.
  • picos paplotėliai
     2 vnt.
  • sūris
     2,5 stiklinė (-ės)
  • šviežias raudonėlis
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • pomidorų padažas
     1 stiklinė (-ės)

Salotų ingredientai

  • salotų gūžė
     
  • cukinija
     1 vnt.

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įkaitinkite orkaitę iki 225 ° C.

Supjaustykite paprikas. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite kepti paprikas, pagardinkite druska ir pipirais.

Supjaustykite pomidorus ir pievagrybius.

Picos pagrindus ištepkite pomidorų padažu, apibarstykite sūriu, uždėkite pomidorus, keptas paprikas ir pievagrybius. Kepkite orkaitėje apie 10-15 min.

Supjaustykite cukiniją juostelėmis ir sumaišykite su salotų lapais. Patiekite šalia picos.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!