Parma ryšulėliai su figomis ir fetos sūriu

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 15min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • Plonai supjaustytas vytintas kumpis Parma
     12 vnt.
  • Figa
     3 vnt.
  • Fetos sūris
     120 g
  • Česnakų laiškai
     12 vnt.

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nupjaukite šviežių figų kotelius, o figas supjaustykite į 4 dalis. Ant kiekvieno kumpio griežinėlio dėkite po skiltelę figos ir fetos sūrio gabalėlį. Tada suimkite kumpio kampus virš figos, suformuodami savotišką maišelį. Perriškite jį laiškiniu česnaku. Tą patį pakartokite su visais kumpio griežinėliais.

Pastaba: Jeigu vietoje šviežių figų naudojate džiovintas, mažame prikaistuvyje užvirkite 120 ml nealkoholinio vyno. Sudėkite figas. Galite įberti 1 šaukštelį rudojo cukraus. Virkite figas vyne uždengtas apie 5 minutes, kol suminkštės. Tuomet atvėsinkite. Kai figos atvės, darykite viską taip, kaip aprašyta ruošiant patiekalą su šviežiomis figomis.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.