Panakota su abrikosais

  • Gaminimas 3h 15min
  • Vidutinis

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

Ingredientai

  • apelsinai
     3 vnt.
  • želatina
     14 g
  • kokosų pienas
     400 ml
  • apelsino žievelė
     1 vnt.
  • cukraus pudra
     130 g
  • natūralus jogurtas
     400 g
  • abrikosai
     6 vnt.
  • mėtų lapeliai
      pagal skonį
  • klevų sirupas
     2 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 3 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išspauskite apelsinų sultis. Sultis sumaišyti su želatina ir palikti sutirštėti.

Pakaitinti kokosų pieną, sudėti apelsino žieveles, cukraus pudrą. Atvėsinti.

Kokosų pieno masę supilti į sulčių su želatina masę.

Sudėti natūralų jogurtą. Išmaišyti.

Supilstyti į indelius ir palikti atšalti bent 3 val.

Supjaustyti abikosus, sudėti smulkintą mėtą ir aplieti klevų sirupu. 

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Kalėdinis sūrio pyragas

1h 30min • Vidutinis