Moliūgų sėklų miltų vyniotinis su uogomis

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis
Moliūgų sėklų miltų vyniotinis su uogomis

Ingredientai

  • kiaušiniai
     6 vnt.
  • cukrus
     6 šaukštas (-ai)
  • kvietiniai miltai
     2 šaukštas (-ai)
  • moliūgų sėklų miltai
     2 šaukštas (-ai)
  • citrina
     1 vnt.
  • maskarponės sūris
     500 g
  • grietinėlė 35%
     200 g
  • sirupas
     100 ml
  • cukrus
     50 g
  • uogos
     500 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išplakite kiaušinius su cukrumi iki standžių putų.

Sumaišykite abejus miltus, įtarkuokite citrinos žievelę. Juos suberkite į kiaušinių masę, išmaišykite.

Masę paskleiskite per visą kepimo skardą ir kepkite 10–13 min. 170 °C.

Išplakite maskarponės sūrį, grietinėlę, sirupą ir cukrų.

Ant atvėsinto iškepto pagrindo tepkite maskarponės ir grietinėlės kremą, sudėkite uogas. Vyniokite išilgai.

Panašūs receptai

Degintas sūrio pyragas

40min • Lengvas

Bandelės su avietėmis

2h 30min • Lengvas

Vyšninis želė tortas

45min • Vidutinis