Mėsainis su troškinta antiena ir mangų padažu

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 2h 35min
  • Vidutinis

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • antienos kulšelės
     1 vnt.
  • druskos ir pipirų
     1 žiupsnelis (-iai)
  • alyvuogių aliejaus
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • lapų mėgstamų salotų
     2 vnt.
  • morkos
     1 vnt.
  • saliero šaknies
     0.5 vnt.
  • česnako
     1 skiltelė (-ės)
  • imbiero
     15 g
  • cukraus
     1 žiupsnelis (-iai)
  • citrinos
     0.5 vnt.
  • mėsainių bandelių
     2 vnt.
  • mangų padažo
     2 valg. šaukštas (-ai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Gerai įkaitinkite keptuvę, dėkite anties kulšelę. Apkepkite iš abiejų pusių, pagardinkite druska, pipirais, užpilkite vandens, kad apsemtų, ir troškinkite apie 2,5 valandos.

Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite nuvalytas ir susmulkintas daržoves. Kai daržovės suminkštės, sudėkite sutarkuotą imbierą, pagardinkite cukrumi, druska ir pipirais. Viską kelias minutes patroškinkite ant silpnos ugnies. Daržovės turi likti traškios. Į daržoves išspauskite pusę citrinos sulčių, sumaišykite.

Perpjaukite bandelę pusiau. Dėkite sluoksniais paruoštus produktus, salotų lapus ir mangų padažą.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.