Mangų ir aviečių desertas su maskarpone

  • Paruošimas 20min ,  Gaminimas 20min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • karštas vanduo
     250 ml
  • tirpi kava
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • „Ladyfingers“ sausainiai
     200 g
  • prinokę mangai
     2 vnt.
  • avietės
     125 g

Maskarponės sūrio kremui:

  • maskarponės sūris
     350 g
  • grietinė
     260 g
  • vanilinis cukrus
     4 valg. šaukštas (-ai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pasiruoškite kavos ir padėkite atvėsti. 

Mangus nulupkite. Vieną mango puselę supjaustykite plonomis riekelėmis, jas atidėkite papuošimui. Likusių mangų minkštimą sutrinkite virtuviniu kombainu iki vientisos masės. 

Išplakite maskarponės sūrį su grietinėle ir vaniliniu cukrumi iki standumo. 

Ant taurių dugno dėkite maskarponės kremą. Sausainius pamirkykite kavoje ir  dėkite ant kremo. Ant sausainių dėkite maskarponės sūrio kremą ir trintus mangus. Procesą kartokite priklausomai nuo taurių aukštumo. Desertą sluoksniuoti pabaikite maskarponės sūriu. Papuoškite mangų riekelėmis ir avietėmis. Padėkite desertą kelioms valandoms šaltai.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.