Makaronai su artišokų tyre, pupelėmis ir gražgarstėmis

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 20min
  • Vidutinis

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • makaronų (pageidautina vamzdelių formos)
     4 porcija (-os)
  • šparaginių pupelių
     150 g
  • 1 skardinė virtų baltųjų pupelių
     380 g
  • 1 skardinė artišokų pumpurų
     390 g
  • ryšulėlio petražolių
     0.5 ryšulėlis (-iai)
  • pomidorai
     3 vnt.
  • kaparėlių
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • alyvuogių aliejaus
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • česnako
     1 skiltelė (-ės)
  • vandens
     50 ml
  • druskos ir pipirų
     1 žiupsnelis (-iai)
  • 1 skardinė artišokų tyrės
     130 g
  • gražgarsčių
     65 g

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės.

Nuplaukite šparagines pupeles ir makaronams likus virti 3 minutes, sumeskite jas virti kartu su jais.

Kiaurasamtyje nusunkite baltąsias pupeles ir nuskalaukite po tekančiu vandeniu, leiskite vandeniui nuvarvėti. Išverskite į kiaurasamtį artišokus iš skardinės ir taip pat nuvarvinkite skystį.

Susmulkinkite petražoles, supjaustykite pomidorus gabaliukais, o artišokus griežinėliais.

Artišokus ir kaparėlius pakepinkite alyvuogių aliejuje. Ant jų išspauskite česnaką, suberkite susmulkintų pomidorų gabaliukus ir įpilkite vandens. Patroškinę keletą minučių, apibarstykite smulkintomis petražolėmis. Pagardinkite druska ir pipirais.

Nukoškite makaronus su drauge virtomis šparaginėmis pupelėmis ir sumaišykite juos su baltosiomis pupelėmis ir keptų artišokų tyre.

Patiekdami makaronus su artišokais apibarstykite juos gražgarstėmis.

Įvertink, kaip tau patiko receptas *::recipes.rated_title

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.