Lašiša su brokolių tyre ir peletrūnais

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 1h
  • Vidutinis

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • bulvių
     700 g
  • 2 brokolių
     500 g
  • daržovių sultinio
     400 ml
  • peletrūnų
     1 ryšulėlio (-ių)
  • riebios grietinės
     100 ml
  • druskos ir juodųjų pipirų
      pagal skonį
  • ridikėlių
     1 ryšulėlio (-ių)
  • porcijinių gabaliukų lašišos filė (kiekvienas po ~140 g)
     4 vnt.

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Bulves nulupkite ir išvirkite.

Nuplaukite brokolius ir supjaustykite  gūželėmis, stiebus supjaustykite griežinėliais.

Brokolius virkite uždengę dangčiu sultinyje tol, kol jie suminkštės. Nukoškite sultinį ir atidėkite jį – vėliau prireiks.

Sumaišykite brokolius su smulkintais peletrūnų lapeliais ir riebia grietine iki lygios konsistencijos tyrės. Jei reikės, praskieskite sultiniu ir pagardinkite druska bei pipirais.

Ridikėlius nuplaukite, nuskalaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Lašišą apkepkite keptuvėje apytiksliai po 3 minutes iš kiekvienos pusės, pagardinkite druska ir pipirais.

Patiekite lašišą su brokolių ir peletrūnų tyre, ridikėliais ir bulvėmis.

Įvertink, kaip tau patiko receptas *::recipes.rated_title

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.