Kokosinė kario sriuba

  • Gaminimas 40min
  • Vidutinis

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

Ingredientai:

  • alyvuogių aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • pievagrybiai
     150 g
  • ciberžolė
     1 šaukštelis (-iai)
  • imbieras
     40 g
  • raudonojo kario pasta
     2 šaukštas (-ai)
  • vištienos sultinys
     1 l
  • žuvies padažas
     1 šaukštas (-ai)
  • kokosų pienas
     400 ml
  • rudasis cukrus
     1 šaukštelis (-iai)
  • žalioji citrina
     1 vnt.
  • sojos pupelės
     100 g
  • rūkyto upėtakio filė
     2 vnt.
  • virtos tigrinės krevetės
     150 g
  • kalendra
      patiekiant

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Alyvuogių aliejuje pakepinkite pievagrybius, citrinžolę, imbierą, įdėkite kario pastą.

Užpilkite vištienos sultinį.

Įdėkite žuvies padažo, supilkite koksų pieną. Virkite maišydami.

Įdėkite rudąjį cukrų, išspauskite žaliosios cirtinos sultis, sudėkite sojos pupeles.

Supjaustykite ir sudėkite ūpėtakio filė gabalėlius, taip pat suberkite krevetes.

Patiekite su kalendros lapeliai.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė