Kokosinė kario sriuba

  • Paruošimas 30min ,  Gaminimas 10min
  • Vidutinis

Ingredientai

Ingredientai:

  • alyvuogių aliejus
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • pievagrybiai
     150 g
  • citrinžolė
     40 vnt.
  • imbieras
     40 g
  • raudonojo kario pasta
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • vištienos sultinys
     1 l
  • žuvies padažas
     1 arbat. šaukštelis (-iai)
  • kokosų pienas
     400 ml
  • rudasis cukrus
     1 arbat. šaukštelis (-iai)
  • žalioji citrina
     1 vnt.
  • sojos pupelės
     100 g
  • rūkyto upėtakio filė
     2 vnt.
  • virtos tigrinės krevetės
     150 g
  • kalendra
      patiekiant

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Alyvuogių aliejuje pakepinkite pievagrybius, citrinžolę, imbierą, įdėkite kario pastą.

Užpilkite vištienos sultinį.

Įdėkite žuvies padažo, supilkite koksų pieną. Virkite maišydami.

Įdėkite rudąjį cukrų, išspauskite žaliosios cirtinos sultis, sudėkite sojos pupeles.

Supjaustykite ir sudėkite ūpėtakio filė gabalėlius, taip pat suberkite krevetes.

Patiekite su kalendros lapeliai.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.