Kiniški makaronai su jautiena cinamono ir aitriųjų paprikų padaže

  • Paruošimas 1h ,  Gaminimas 30min
  • Vidutinis

Ingredientai

Ingredientai:

  • saulėgrąžų aliejus
     1 valg. šaukšto (-ų)
  • aitri paprika
     1 vnt.
  • imbiero šaknis
     2 cm.
  • cinamono lazdelė
     1 vnt.
  • vanduo
     2 l
  • sojos padažas
     5 valg. šaukšto (-ų)
  • jautienos nugarinė
     900 g
  • azijietiški ryžių makaronai
     250 g
  • špinatai
     200 g
  • aitrioji paprikos pasta Sriracha
     1 valg. šaukšto (-ų)
  • svogūnų laiškai
     30 g

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Gerai įkaitinkite puodą su nesvylančiu dugnu.

 Įpilkite aliejaus ir sumeskite smulkintą aitriąją papriką, kapotą imbierą ir cinamono lazdelę. Pakepinkite ~ 30 sek.

Įpilkite vandens, sojų padažo, užvirkite ir sudėkite plonomis juostelėmis supjaustytą mėsą. Virkite jautieną, kol taps minkšta (~ 1,5 val.).

Kol verda mėsa, paruoškite makaronus pagal pakuotėje nurodytą instrukciją ir atsidėkite.

Iš puodo su jautiena pašalinkite susirinkusius taukus ir cinamono lazdelę. Įdėkite špinatų, Sriracha padažo ir pakaitinkite ~ 1 min.

Padalykite makaronus į 6 dalis ir sudėkite į dubenėlius. Ant viršaus užberkite kapotų svogūnų laiškų ir užpilkite sultinio su smulkinta jautiena. Tolygiai paskirstykite.

Patarimas. Patiekalą galite pagardinti sojų daigais arba kiniškais grybais.

Įvertink, kaip tau patiko receptas *::recipes.rated_title

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.