Kepta vištiena su sezamais ir shiitake grybais

  • Paruošimas 25min ,  Gaminimas 20min
  • Vidutinis

Ingredientai

Ingredientai

  • shiitake grybai
     200 g
  • svogūnų laiškai
     120 g
  • vištienos filė
     600 g
  • aliejus
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • sezamų aliejus
     2 arbat. šaukštelis (-iai)
  • sezamų sėklos
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • terijakio (Teriyaki) padažas
      patiekiant

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Supjaustykite grybus ir laiškinius svogūnus. Susmulkinkite vištieną.

Kepkite vištieną ir grybus aliejuje apie 4 min. Pabarstykite druska ir pipirais. Suberkite svogūnų laiškus, sezamo sėklas ir supilkite sezamų aliejų. Viską kepkite keletą minučių.

Patiekite su terijakio padažu ir ryžiais.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!