Jogurtas su keptais obuoliais, riešutais ir razinomis

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 30min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • Natūralaus jogurtas be priedų, be laktozės GEFILUS, 2,5 proc.
     380 g
  • Obuoliai
     4 vnt.
  • Riešutai
     4 valg. šaukšto (-ų)
  • Mėgstamos razinos
     4 valg. šaukšto (-ų)
  • Cinamonas
     4 žiupsnelio (-ių)
  • Medus
     4 valg. šaukšto (-ų)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

 Obuolius perpjaukite pusiau, išimkite sėklytes. 

 Orkaitę įkaitinkite iki 150 ˚C. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite obuolių puseles, pašlakstykite jas medumi ir kepkite 30 minučių. 

 Kai iškeptos obuolių puselės kiek atvės, sluoksniuodami į indelį dėkite: šiek tiek jogurto, keptų obuolių masės be odelių, razinų ir riešutų, tuomet vėl paeiliui pakartokite visus sluoksnius. Sluoksniuodami įberkite šiek tiek cinamono.

Pastaba: keletą keptų obuolių gabaliukų pasilikite papuošimui.

Kokteilį papuoškite keliomis razinomis, likusiais supjaustytų keptų obuolių gabalėliais ir susmulkintais riešutais.
 

Įvertink, kaip tau patiko receptas *::recipes.rated_title

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.