Jogurtas su keptais obuoliais, riešutais ir razinomis

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 30min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • Natūralaus jogurtas be priedų, be laktozės GEFILUS, 2,5 proc.
     380 g
  • Obuoliai
     4 vnt.
  • Riešutai
     4 valg. šaukštas (-ai)
  • Mėgstamos razinos
     4 valg. šaukštas (-ai)
  • Cinamonas
     4 žiupsnelis (-iai)
  • Medus
     4 valg. šaukštas (-ai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

 Obuolius perpjaukite pusiau, išimkite sėklytes. 

 Orkaitę įkaitinkite iki 150 ˚C. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite obuolių puseles, pašlakstykite jas medumi ir kepkite 30 minučių. 

 Kai iškeptos obuolių puselės kiek atvės, sluoksniuodami į indelį dėkite: šiek tiek jogurto, keptų obuolių masės be odelių, razinų ir riešutų, tuomet vėl paeiliui pakartokite visus sluoksnius. Sluoksniuodami įberkite šiek tiek cinamono.

Pastaba: keletą keptų obuolių gabaliukų pasilikite papuošimui.

Kokteilį papuoškite keliomis razinomis, likusiais supjaustytų keptų obuolių gabalėliais ir susmulkintais riešutais.
 

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.