Griliuje keptų paprikų salotos

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 15min
  • Vidutinis

Ingredientai

Ingredientai

  • paprika
     2 vnt.
  • svogūnas
     1 vnt.
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • petražolės
     1 ryšulėlis (-iai)
  • raudonojo vyno actas
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • aliejus
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • čili pipiras
     1 vnt.

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išimkite iš paprikų sėklas, jas kepkite griliuje kol apkeps išorė. Atvėsinkite ir nulupkite degėsius.

Nulupkite ir supjaustykite svogūną plonais žiedais. Susmulkinkite česnaką. Smulkiai supjaustykite čili pipirą. Tada susmulkinkite petražoles.

Supjaustykite keptas griliuje paprikas į keturias dalis. Sumaišykite jas su čili pipiru, svogūnu, česnaku, petražolėmis. Apipilkite actu ir aliejumi. Pagardinkite druska ir pipirais.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!