Gardėsiai su migdolais ir spanguolėmis

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 15min
  • Lengvas

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • avižinių dribsnių
     100 g
  • migdolų (arba migdolų drožlių)
     200 g
  • spanguolių
     20 g
  • kokosų drožlių
     50 g
  • medaus
     80 g
  • sviesto
     20 g
  • cukraus
     15 g
  • vandens
     20 ml

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Avižinius dribsnius, kokosų drožles, kapotus migdolus ir spanguoles suberkite į keptuvę ir ant vidutinės ugnies kepkite,kol viskas dailiai apskrus.

Kitoje keptuvėje pakaitinkite iki virimo medų, sviestą ir cukrų su vandeniu.

Gautą saldų sirupą sumaišykite su apkeptais sausais produktais.

Dar šiltą masę dėkite į kepimo popieriumi išklotą indą ir uždengę dar vienu kepimo popieriaus lakštu gerai suspauskite, kad tolygiai pasidengtų indo dugnas. Leiskite atvėsti ir sustingti. Vėliau supjaustykite norimo dydžio batonėliais, labai aštriu peiliu.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.