Datulės, įdarytos ožkos sūriu ir pistacijomis

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Datulės, įdarytos ožkos sūriu ir pistacijomis

Ingredientai

Ingredientai:

  • šviežios datulės
     12 vnt.
  • šviežias ožkos pieno sūris, supjaustytas griežinėliais
     125 g
  • smulkintos pistacijos
     30 g
  • jautienos nugarinė BRESAOLA SELECTION BY RIMI
     70 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Datules perpjaukite perpus išilgai, išimkite kauliukus ir suformuokite savotiškas geldeles, į kurias galėtumėte dėti įdaro.

 Ožkos sūrio griežinėlius perpjaukite pusiau. Į kiekvieną datulę dėkite po puselę ožkos sūrio griežinėlio.

 Pabarstykite susmulkintomis pistacijomis.

Susukite ragelį iš Bresaolos kumpio griežinėlio ir įkiškite jį šalia sūrio į datulę. Įdarytas datules išdėliokite serviravimo lėkštėje. Patiekite kaip vieno kąsnio užkandžius.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė