Datulės, įdarytos ožkos sūriu ir pistacijomis

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 10min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • šviežios datulės
     12 vnt.
  • šviežias ožkos pieno sūris, supjaustytas griežinėliais
     125 g
  • smulkintos pistacijos
     30 g
  • jautienos nugarinė BRESAOLA SELECTION BY RIMI
     70 g

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Datules perpjaukite perpus išilgai, išimkite kauliukus ir suformuokite savotiškas geldeles, į kurias galėtumėte dėti įdaro.

 Ožkos sūrio griežinėlius perpjaukite pusiau. Į kiekvieną datulę dėkite po puselę ožkos sūrio griežinėlio.

 Pabarstykite susmulkintomis pistacijomis.

Susukite ragelį iš Bresaolos kumpio griežinėlio ir įkiškite jį šalia sūrio į datulę. Įdarytas datules išdėliokite serviravimo lėkštėje. Patiekite kaip vieno kąsnio užkandžius.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.