Čiobrelių aromato makaronai su grybais ir parmezanu

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 20min
  • Vidutinis

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • česnako
     1 skiltelės (-ių)
  • baltasis svogūnas
     1 vnt.
  • kreivabudžių
     250 g
  • čiobrelių
     0.5 ryšulėlio (-ių)
  • cukinija
     1 vnt.
  • spagečiai
     4 porcijos (-ų)
  • alyvuogių aliejaus
     2 valg. šaukšto (-ų)
  • riebios grietinės
     200 ml
  • vandens, likusio po makaronų virimo
     100 ml
  • druska ir juodieji pipirai
      pagal skonį
  • parmezano sūrio
     75 g
  • vyšninių pomidorų
     250 g
  • aisbergo salotų
     0.5 ryšulėlio (-ių)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Užvirinkite puodą su vandeniu makaronams.

Nulupkite česnakus ir svogūną ir supjaustykite juos plonais griežinėliais. Nuplaukite grybus ir supjaustykite juos griežinėliais. Atskirkite čiobrelių šakeles ir supjaustykite jas.

Supjaustykite cukiniją su pjaustymo mandolina arba bulvių pjaustykle ilgomis juostelėmis.

Išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės. Sudėkite cukiniją į puodą su vandeniu prieš nukošiant vandenį (šiek tiek makaronų vandens atidėkite, prireiks vėliau).

Tuo tarpu apkepkite česnaką, svogūną ir grybus alyvuogių aliejuje keptuvėje. Pridėkite čiobrelių. Pridėkite riebios grietinės ir šiek tiek vandens, likusio nuo makaronų virimo, ir sumaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais.

Salotos: Stambiai sutarkuokite parmezaną. Padalinkite pomidorus perpus. Supjaustykite salotas gabaliukais ir patiekite jas, pageidautina, su „vinägrett“ (acto ir aliejaus) padažu.

Patiekite makaronus su grybų padažu, parmezanu, pomidorais ir salotomis.

Įvertink, kaip tau patiko receptas *::recipes.rated_title

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.