Cezario salotų suvožtinis

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Cezario salotų suvožtinis

Ingredientai

Ingredientai:

  • kvietinės duonelės
     8 vnt.
  • vištienos filė
     2 vnt.
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • salotos
      pagal skonį
  • avokadas
     1 vnt.
  • kietasis sūris
      pagal skonį

Ingredientai Cezario padažui:

  • majonezas
     50 g
  • dižono garstyčios
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • ančiuvių filė
     2 vnt.
  • citrinos sultys
     1 šaukštas (-ai)
  • vorčesterio padažas
      šlakelis (-iai)
  • kietasis sūris (tarkuotas)
     30 g
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Ruošiame padažą - visus produktus dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės.

Vištienos filė pabarstome druska bei pipirais ir iškepame. Kepti galima kaip patogu - orkaitėje, keptuvėje ar griliuje.

Ant kiekvienos duonos riekelės tepame padažo.

Ant apatinės duonelės su padažu dedame salotas, vištienos gabalėlių, avokado juostelių, užtarkuojame parmezano ir uždedame padažu apteptą viršutinę bandelę.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Šventinis kalakutas

4h • Vidutinis

Lipnūs sparneliai

25min • Lengvas