Cezario salotų suvožtinis

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 10min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • „Toste“ kvietinės duonelės
     8 vnt.
  • vištienos filė
     2 vnt.
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • Romaninės salotos
      pagal skonį
  • avokadas
     1 vnt.
  • parmezano sūris
      pagal skonį

Ingredientai Cezario padažui:

  • majonezas
     50 g
  • dižono garstyčios
     0,5 arbat. šaukštelis (-iai)
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • ančiuvių filė
     2 vnt.
  • citrinos sultys
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • vorčesterio padažas
      šlakelis (-iai)
  • tarkuotas parmezanas
     30 g
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Ruošiame padažą - visus produktus dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės.

Vištienos filė pabarstome druska bei pipirais ir iškepame. Kepti galima kaip patogu - orkaitėje, keptuvėje ar griliuje.

Ant kiekvienos duonos riekelės tepame padažo.

Ant apatinės duonelės su padažu dedame romaninių salotų, vištienos gabalėlių, avokado juostelių, užtarkuojame parmezano ir uždedame padažu apteptą viršutinę bandelę.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!