Cezario mėsainis su vištiena ir vytintu kumpiu

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 1h
  • Lengvas

Ingredientai

Patiekalui reikės:

  • Vištienos vidinė filė
     500 g
  • Druska
      pagal skonį
  • Pipirai
      pagal skonį
  • Aliejus
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • Parmezano sūris
     50 g
  • Vytintas kumpis
     80 g
  • Saulėgrąžų daigai
     30 g
  • Romaninės salotos
     0,5 vnt.
  • Mėsainio bandėlės
     4 vnt.

Padažui:

  • citrinų sultys
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • Česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • Vorčesterio padažas
     1 arbat. šaukštelis (-iai)
  • Ančiuviai
     4 vnt.
  • ,,Dijon" grastyčios
     1,5 arbat. šaukštelis (-iai)
  • Graikiškas jogurtas
     250 g
  • Tarkuotas parmezanas
     30 g

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir paskaninkite druska, pipirais ir aliejumi. Įkaitinkite grilį, dėkite vištienos filė ir kepkite iš abiejų pusių po 5 min.

Pasigaminkite padažą. Į virtuvinį kombainą supilkite citrinų sultis, Vorčesterio padažą, suberkite smulkiai sukapotą česnaką, sudėkite sumaltus ančiuvius, garstyčias, majonezą, tarkuotą parmezaną. Viską gerai išmaišykite.

Bandeles perpjaukite per pusę ir kelias minutes pakepkite ant grotelių. Ant vienos bandelės puselės dėkite padažo, salotų lapą, vištieną, vytintą kumpį, vėl salotų lapą, parmezano riekelę. Ant viršaus uždėkite kitą bandelės pusę.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.