Braškių, maskarponės ir imbierinių sausainių desertas

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 15min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • braškės
     300 g
  • klevų sirupas
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • vanilė
     0.5 arbat. šaukštelis (-iai)
  • imbieriniai sausainiai
     100 g

Maskarponės kremui:

  • maskarponės sūris
     500 g
  • riebi grietinėlė
     50 g
  • klevų sirupas
     0.5 valg. šaukštas (-ai)
  • vanilė
     0.5 arbat. šaukštelis (-iai)
  • mėtų lapelių
      papuošimui

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Maskarponės sūrį iki purumo suplakite su grietinėle, klevų sirupu, vanile. 

Braškes nuplaukite ir perpjaukite per pusę. Į stiklines taures sudėkite sutrupintus imbierinius sausainius, maskarponės kremą, uogas ir užpilkite klevų sirupo. Desertą papuoškite mėtų arba melisų lapeliais.
 

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.