Bolivinės balandos salotos su macarela

  • Gaminimas 15min
  • Vidutinis

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

Ingredientai:

  • Trijų bolivinių balandų mišinys
     200 g
  • Pomidorai
     300 g
  • Ridikėliai
     4 vnt.
  • Agurkai
     3 vnt.
  • Bazilikai
     1 sauja (-os)
  • Patinkantys žalumynai (krapai, petražolės)
      sauja (-os)
  • Mocarela
     1 vnt.
  • Balzamiko actas
     30 ml
  • Alyvuogių aliejus
     60 ml
  • Medus
     1 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Bolivinę balandą virkite pagal instrukciją ant pakuotės.

Sudėkite pjaustytus pomidorus, ridikėlius, agurkus. Suberkite baziliko lapelius ir žalumynus.

Sudėkite mocarelą.

Sumaišykite padažą iš balzamiko acto, medaus ir alyvuogių aliejaus. Apšlakstykite juo salotas ir išmaišykite.

Panašūs receptai