Blondie su pekaninėmis karijomis

  • Paruošimas 40min ,  Gaminimas 20min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • nerafinuoto cukranendrių cukrus
     300 g
  • sviestas
     200 g
  • kiaušiniai
     2 vnt.
  • miltai
     300 g
  • kepimo milteliai
     2 arbat. šaukštelis (-iai)
  • druska
     1 žiupsnelis (-iai)
  • graikiniai arba pekaninių karijų riešutai
     300 g
  • vanilinis cukrus
     1 valg. šaukštas (-ai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Dideliame dubenyje išmaišykite cukrų ir sviestą. Įmuškite kiaušinius ir vėl išmaišykite. Suberkite miltus, kepimo miltelius, druską ir maišykite toliau. Pusę riešutų sumalkite, o likusią dalį stambiai sukapokite. Suberkite visus riešutus kartu su vaniliniu cukrumi ir išmaišykite.

Kepimo indą (~ 30 x 20 cm dydžio) išklokite kepimo popieriumi ir tolygiai paskleiskite gautą masę. Kepkite 30–40 min. 190 °C temperatūros orkaitėje, kol viršus taps traškus. Ištraukę iš orkaitės leiskite atvėsti ir aštriu peiliu supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.


1 patarimas. Į tešlą įmaišykite baltojo arba juodojo šokolado gabaliukų.
2 patarimas. Prieš patiekdami, viršų apibarstykite cukraus milteliais.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.