Avižinių kruopų pusryčių košė

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 20min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • avižinės kruopos
     90 g
  • pienas, augalinis pienas arba vanduo
     350 ml
  • druska, muskato riešutas, cinamonas, bananai
      pagal skonį

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Iš vakaro užmerkite 90 g avižinių kruopų. Ryte nupilkite vandenį. 

Įpilkite 350 ml pieno, augalinio pieno arba vandens. Užvirkite, sumažinkite kaitrą iki minimumo ir virkite 20 minučių, kol puode neliks vandens. 

Puodą pridenkite dangčiu, palikite tarpelį ir virkite kruopas, kol suminkštės. Stebėkite virimo procesą, kitaip košė pridegs. 

Avižinę košę paskaninkite druska, maltu muskato riešutu, cinamonu, pjaustytais bananų griežinėliais.
 

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.